Најаве

Васкрс, 16.април: Васкршња Литургија у 9:00

Слава Параклиса

Деца у Параклису

Дечији радови

Home Протекли догађаји Циклус прeдавања

postheadericon Циклус прeдавања

 

На дан Светог апостола Филипа у параклису при КЦБ Бежанијска Коса, почео је циклус предавања који ће обухватити теме које се тичу духовног живота,здраваља и  православног васпитања. О различитим темама говориће стручњаци у својим областима.: лекари,психолози,психијатри,професори,инжењери... који имају хришћански поглед на свет,етику и живот.
Прво предавање пред великим бројем верујућих који походе наш параклис, одржала је професорка Јасмина Вујић, са Универзитета у Берклију.Тема предавања била је утицај савремених информационих технологија на младе.Професорка Вујић је оставила утисак искреног српског патриоте и верника.Имали смо прилику да чујемо дивне идеје које она претаче у стварност, а на корист нашем народу у земљи и расејању.
На овај начин се захваљујемо уваженој професорки на издвојеном времену и желимо јој пуно успеха у реализацији нових хуманих пројеката и идеја.
У недељу, 04.12.2011.на празник Ваведења,након свете Литургије, предавање ће одржати др Гордана Богдановић,специјалиста физикалне медицине и рехабилитације из КБЦ Бежанијска Коса.Присутни верници ће имати прилику да поставе различита питања из ове области и да добију корисне савете и прруопеке од овог врсног стручњака,.
 
Свети Стефан

Мултимедија

Молитвени кутак

Предавања и дружења